BEETHOVEN ETEN & DRINKEN

BEETHOVEN ETEN & DRINKEN Topkwaliteit voor een vriendenprijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Beethoven Eten & Drinken. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:35 Het eten was slecht, alleen de mini loempia's waren warm. Maar de rest was het slecht. Ook het broodje was te hard.
20 mei 2022 om 0:21 Prima
19 mei 2022 om 11:35 Heerlijk eten, goed warm en ruime porties. Ik zou er zeker weer een keer bestellen.
18 mei 2022 om 20:21 Het eten was echt heel secht. Bel je op dat het niet goed is.. is het echt zovan zeik niet zo.. het doet hun echt niks wat een klant zegt.. wat ik wel weet ik bestel daar nooit meer. Zonder van me geld.
15 mei 2022 om 23:35 Vriendelijke bezorger, eten netjes verpakt en nog goed warm.
13 mei 2022 om 6:55 Langer wachten, 18.05 bezorger onderweg kwam om: 18.45u. Het wachten oké maar toen: koude patat & uienringen (geen uien saus)/ roze buffelow wings/ burger niet lekker/ carpaccio grauw &niet lekker. Vaker besteld altijd top, nu zo tegen gevalle, zonde
12 mei 2022 om 11:04 Twee menu's besteld. Doorgaans nooit ontevreden geweest, maar nu leek het alsof met opzet de inhoud door elkaar geschud was. Al het eten lag door elkaar. Direct gebeld. Netjes een tegoedbon aangeboden gekregen. Eten was verder warm en smaakvol.
11 mei 2022 om 20:48 Het eten was echt niet warm meer. Maar smaak was goed, vooral van de sate.
8 mei 2022 om 20:52 Het eten was heerlijk, wel flink afgekoeld. Het duurde erg lang voordat het bezorgd werd.
7 mei 2022 om 21:08 De gamba wok heerlijk met aales erbij. Alleen bezorgtijd behoorlijk uitgelopen.
6 mei 2022 om 18:52 Bourgondische friet met pittige kip, een aparte combinatie maar erg smakelijk gegeten. Alles was lekker warm en snel bezorgd.
5 mei 2022 om 8:10 Hwt eten was zoals altijd heerlijk. Alleen had de bezorger denk ik de tulpen Rally gereden. Patat, salade en pepersaus door elkaar is niet echt lekker.